Om

Vi är en familj med en utflugen dotter och en son som tar studenten nu. Vi kommer ursprungligen från Jönköping, men bor utanför Landskrona sedan 2012.

Under min uppväxt hade mina föräldrar alltid en whippet eller två, så vinthundar har varit det självklara valet. Den första hund jag köpte när jag flyttat hemifrån var en underbar borzoi. Sedan kom det två greyhounds från kennel Guld. Gulds Winning Wicky och Gulds Biggles Spitfire. Sedan kom barnen och hundarna blev äldre. När de inte fanns längre var vi hundfria i några år. Sedan kom Jack. Jack var en underbar italiensk vinthund och tanken var att jag inte skulle ägna mig åt utställning, utan han skulle bara vara en familjemedlem. Men jag såg hur han utvecklades och sedan var vi tillbaks i ringarna igen. Han avslutade sin utställningskarriär med att bli BIS Veteran på Strömsholm.

Under tiden hade vår Bruce, Fritzens Alabama och Penny, Gulds Popular Pansy hunnit komma till oss. Bruce som då var åtta månader präglades starkt av Jack. Detta har gett oss många skratt, när en klumpig greyhoundjunior försöker sig på samma saker som en supersmidig italienare.

Fortsättning följer…