Nyårsafton 2016

Hej

Vi går och väntar på att vår lilla Penny ska börja löpa och att det ska födas små greyhoundvalpar här hemma. Men det är några murar vi ska klättra över först. Löpet ska komma igång och parningen ska gå bra. Det är med stor ödmjukhet jag tar mig an detta och hoppas att naturen vill det samma som vi. De är som ett gammalt strävsamt par, (precis som jag och B) och jag vet inte hur den ena ska klara sig utan den andra när den dagen kommer. Men det är inget som jag behöver tänka på nu. Ni förstår att jag är lite låg denna nyårsafton. Nu skiter vi i det och vi ska gå ut och skåla in det nya året med underbara grannar! Hoppas ni alla får ett bra 2017!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s